Boston Bruins käy kiivasta taistelua jatkopaikoista – eräänlaiset pudotuspelit jo käynnissä, näin Tuukka Rask kommentoi

© Kuva: Getty Images

Savonlinnalaislähtöisen maalivahti Tuukka Raskin johtama NHL-menestyjä Boston Bruins pelaa taalaliigassa jo omanlaisia pudotuspelejään, vaikka joukkueella on runkosarjassa jäljellä vielä kahdeksan elintärkeää matsia. Joukkue on nyt viimeisellä jatkajan paikalla siten, että seuraavana takana vaaniva NY Rangers hengittää niskaan vain neljän pinnan päässä.

Toki kesän 2014 loppuottelija on pelannut pari matsia enemmän. Itäisen divisioonan kärkiviisikon otteet muistuttavat kokonaisuudessaan playoff-taistelusta, kun mainittujen sijojen laumat ovat kaikki vain kymmenen pisteen sisällä toisistaan.

Bruinsin viime matsit ovat olleet kaikkiaan tiukkoja, sillä esimerkiksi kolmen edellisen ottelun tulokset – Bostonin maalit ensiksi mainittuna – ovat kirjattu tilastoihin mallia 3-1, 0-1 ja 4-6.

Myös Rask allekirjoitti NHL:n suomenkielisillä sivustolla väittteen siitä, että nyt päällä on jonkinlainen pudotuspelihenki.

– Mielestäni nämä viimeiset kamppailut ovat muistuttaneet hyvin paljon playoff-otteluita. Sen huomaa esimerkiksi siitä, että puolustaminen on tarkkaa. Tässä vaiheessa liian hienolle pelaamiselle ei ole tilaa eikä aikaa. On oltava kärsivällinen. Tänään pelasimme fiksusti sekä maltillisesti ja saimme siitä palkinnon, Rask analysoi.

Suomalainen Stanley Cup -voittaja tietää, mistä puhuu. Boston on ollut pudotuspeleissä aina putkeen kaudesta 2016-17 lähtien.

NHL-matsit näet V Sportin kanavilta ja Viaplaysta.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.