Florida Panthers sai huhtikuun vaihteessa tehtyä vuoden tärkeimmän sopimuksensa, kun Spencer Knight suostui allekirjoittamaan tulokaspahvin joukkueen kanssa. Knight on valtayleisölle tuttu Yhdysvaltojen nuorten maajoukkueen tämän ja viime vuoden aloittavana MM-kisavahtina.

Koko varaustilaisuuden 13. valinta vuodelta 2019 on saavuttanut jo sellaisen tason, että AHL:ään tätä ei tarvinnut lähettää. Niinpä Knight teki NHL-debyyttinsä viime yönä ja vakuutti toden teolla.

33 torjuntaa ja yksi päästetty maali oikeuttivat torjuntaprosenttiin 97.1. Ottaen huomioon juuri 20 vuotta täyttäneen yhdysvaltalaisen iän ja sen, että kyseessä oli hänen ammattilaisuransa ensimmäinen ottelu, ei esitykselle voi olla nostamatta hattuaan.

Knight on ollut urallaan niin sanotusti voittava maalivahti, sillä hän on voittanut urallaan alle 20-vuotiaiden MM-kultaa ja -hopeaa sekä alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa ja -pronssia. Knightin saapuminen Panthersiin aiheuttaa positiivisen ongelman floridalaisjoukkueen maalin suulla, sillä myös Chris Driedger ja Sergei Bobrovski ansaitsevat taalansa samassa organisaatiossa.