NHL-kauden ollessa vielä pahasti kesken useat KHL-seurat kasaavat jo kovaa vauhtia tulevan kauden nippujaan.

Moskovan Dynamo tiedotti myöhään keskiviikkoiltana solmineensa peräti kolmivuotisen jatkosopimuksen tähtihyökkääjä Vadim Shipatsjovin kanssa. Urallaan olympia- ja MM-kultaa sekä kaksi KHL:n mestaruutta voittanut 34-vuotias keskushyökkääjä iski ruplaliigan runkosarjassa tällä kaudella pelaamissaan 57 ottelussa huipputehot 20+47=67.

Shipatsjov muistetaan myös NHL-piireissä kaudelta 2017-18, jolloin pitkään NHL:ään huhuttu KHL:n megatähti solmi sopimuksen Vegas Golden Knightsin kanssa. Umpitaitavan ja supertähtistatukseen kotimaassaan tottuneen sentterin NHL-läpimurto jäi kuitenkin katastrofaalisella tavalla piippuun, sillä täysin Pohjois-Amerikan kaukaloihin soveltumaton taituri pelasi Vegasin riveissä lopulta vain kolme NHL-ottelua ennen kuin palasi maitojunalla takaisin KHL-seura Pietarin SKA:n riveihin.

Nykyistä Moskovan Dynamon kapteenia pidetään yhtenä parhaista NHL:n ulkopuolella uransa luoneista pelaajista. KHL:n tämän kauden pistepörssivoittaja saattaa saada ensi kaudella pelikaverikseen suomalaisen NHL-konkarin, sillä myös Leo Komarovia on huhuttu tulevaksi kaudeksi Dynamon paitaan.