Carolina Hurricanesin GM Don Waddell avasi medialle suunnitelmiaan parin viikon päässä häämöttävän siirtotakarajan suhteen.

Seurapomo paljasti mahdolliset lähtijät sekä todennäköisimmät hankinnat pelipaikoittain.

– Meillä ei ole juurikaan tilaa palkkakatossamme. Jos teemme siirtoja, todennäköisesti yksi siirtojen kohde on joku kolmesta maalivahdistamme. En pysty vielä sanomaan kuka heistä. Toisaalta kun katsot tiukkaa ottelukalenteria, kolme maalivahtia olisi hyvä vaihtoehto mentäessä pitkälle pudotuspeleissä, Waddell pyörittelee The Athleticin haastattelussa.

Hurricanesin maalivahtikolmikon muodostavat pian loukkaantumisensa jäljitä askiin palaava Petr Mrazek, James Reimer sekä Alex Nedeljkovic.

Kysyttäessä todennäköisintä parannusta kaipaavaa osa-aluetta Waddell vahvisti odotetusti sellaisen löytyvän pakistosta.

– Se on oikealta laukova puolustaja. Pidämme puolustajistamme, mutta mentäessä kolmanteen pariin meille jää jäljelle kolme vasemmalta ampuvaa puolustajaa. Kaikki heistä pelaavat hyvin, mutta jokainen olisi parhaimmillaan luonnollisemmalla pelipaikallaan (vasemman pakin tontilla). Jos pystymme hankkimaan oikealta laukovan puolustajan täydentämään heitä, se olisi hienoa, Waddell jatkaa.

Hyökkäykseen Waddell ei sen sijaan suunnittele ainakaan ns. viimeisen sopimusvuoden vuokrapelaajan hommaamista.

– En usko meidän hankkivan vuokramiehiä. Lisäksi siirron pitäisi olla pelaaja pelaajasta -tyyppinen palkkakattotilanteestamme johtuen, GM päättää.

Hurricanes majailee tällä hetkellä keskisen divisioonan kakkospaikalla heti Tampa Bay Lightningin vanavedessä.