Kaapo Kakolla on ollut viimeaikoina hieman vaikeampaa NHL-jäillä.

New York Rangersin suomalaishyökkääjä on saanut tällä kaudella hyvin vastuuta, mutta siitäkin huolimatta tehojen suhteen on ollut hiljaista.

Kakko on pelannut 21 ottelua, joissa hän on saalistanut vain neljä (2+2) tehopistettä. Viimeiseen 12 otteluun suomalaisen tilille on kertynyt ainoastaan yksi syöttöpiste.

Viimeisimmällä kierroksella Kakolla oli hyvin saumoja päästä tehoille pitkästä aikaa, kun Rangers kukisti Philadelphia Flyersin maalein 9-0, mutta hyökkääjä jäi jälleen tehoitta.

Viasatin NHL-asiantuntijana työskentelevän Kimmo Timosen mukaan Kakolla onkin petrattavaa etenkin yhdellä osa-alueella.

– Katsoin pelin livenä niin Kaapon suorassa luistelussa parannettavaa. Hänet luistellaan kiinni liian helposti ja nopeesti. Hankala tehdä tulosta kun koko ajan vastustaja selässä, Timonen twiittasi.

Kime4kids

@kime4kids
Katsoin pelin livenä niin Kaapon suorassa luistelussa parannettavaa. Hänet luistellaan kiinni liian helposti ja nopeesti. Hankala tehdä tulosta kun koko ajan vastustaja selässä.

Juha Valvio

@Juhavalvio
Rangers oli koko illan Phillyn keittiössä. Joukkueena tietenkin voitetaan mutta Kakko silti kiikareilla yli 14min peliajalla. Ei oo helppoa. #nhlfi