Jets-tähti jäi pisteittä NHL:ssä – Patrik Laineen kivenkova ennätys saa olla sittenkin rauhassa

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin ykkösketjun sentteri Mark Scheifelen lapa on ollut NHL:ssä viime aikoina suorastaan tulikuumaa tavaraa. Kun keskushyökkääjä latoi äskettäin perjantaiyönä 6-3-voittoon päättyneessä Montreal Canadiens -pelissä tehot 1+1, nosti kanukki kauden saldonsa jo lukemiin 11+17=28.

Pelaajan pisteputki oli tuossa vaiheessa jo 11 ottelun mittainen, ja maaliputkikin oli jatkunut kivasti kuuteen peliin.

Nuo lukemat olivat Jetsin seurahistoriassa niin historiallisen kovaa valuuttaa, ettei parempiin ollut pystynyt monikaan. Pisteputkessa edellä oli itse asiassa kukapa muukaan kuin Patrik Laine 15 pelillä. Maaliputkessa Scheifelen edellä olivat Ilja Kovaltshuk (7) sekä Laine ja toistamiseen Kovaltshuk (6).

Ja Laine sekä Kovaltshuk ovat Scheifelen edellä edelleen, kun 11 ottelun piste- ja kuuden pelin maaliputkeen yltänyt hyökkääjä jäi sunnuntaiyönä tyystin tehoitta. Putket katkesivat, mutta Winnipeg toki kellisti Montreal Canadiensin jatkoajalla 2-1, joten reilut 19 minuuttia vastuuta saanutta pelaajaa luulisi hymyilyttävän.

Näet alla kuvat piste- ja maaliknopeista ja nuo postaukset on tehty NHL Public Relations -nimiselle Twitter-tilille perjantaina.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.