facebook_pixel
NHL Suomi » John Tortorella paljastaa IS:lle: yllättyi yhdestä Patrik Laineen taidosta – ”Minua oli varoitettu”

John Tortorella paljastaa IS:lle: yllättyi yhdestä Patrik Laineen taidosta – ”Minua oli varoitettu”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että yksi Patrik Laineen taidoista pääsi yllättämään hänet.

Kokenut valmentaja kertoo, että GM Jarmo Kekäläinen oli puhunut jo etukäteen suomalaistähden loistavasta syöttötaidosta, mutta siitäkin huolimatta se pääsi yllättämään.

– Minulla on valtava arvostus Jarmoa kohtaan. Hän on yksi parhaista ellei paras arvioimaan lahjakkuuksia. Me tappelemme kuin kissat ja koirat päivittäin eri asioista, mutta hän sanoi, että älä sitten ylläty, kuinka hyvin Patty syöttää kiekkoa.

– Minua oli siis varoitettu, mutta silti Laineen syöttötaito yllätti. Sen ansiosta hän pystyy auttamaan ketjukavereita, Tortorella ylistää IS:n mukaan.

Tortorellan mukaan Laineella on kirkas tulevaisuus NHL:ssä, mikäli hän on valmis valmis kuuntelemaan kaikkia neuvoja ja harjoittelemaan lujaa. Alku Blue Jacketsissa onkin ollut loistava, kun 11 ottelussa on syntynyt 10 tehopistettä.

– Me vasta tutustumme toisiimme, mutta uskon, että hänestä voi tulla kokonaisvaltainen NHL:n kärkipelaaja – ei vain huippuluokan maalintekijä. Jos hän siis päättää, ettei pelaamisessa ole kyse vain maalien tekemisestä. Tiedän, että hän tykkää maaleista ja hän tietää olevansa hyvä maalintekijä.

– Luin yksi päivä kommentin, jossa hän sanoi, että hänelle maksetaan maalien tekemisestä ja hän on siinä aika hyvä. Se oli tyypillistä Pattya. Hän ei ujostele, ja rakastan sitä, Tortorella kehuu.

LUE MYÖS: Pierre-Luc Dubois’lla murhaava alku Winnipegissä – NHL-toimittaja vitsailee jo Patrik Laineen kustannuksella


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.