9 miljoonan dollarin floppihyökkääjä Jeff Skinnerille karu kohtalo

© Kuva: Getty Images

Koko NHL:n ylipalkatuin pelaaja, Buffalo Sabresin Jeff Skinner on tällä hetkellä karmeassa tilanteessa niin seuran kuin miehen itsensäkin kannalta.

Vasta toista kauttaan jättimäisestä, kahdeksan vuoden ja 72 miljoonan dollarin (cap hit 9 miljoonaa dollaria) sopimuksestaan pelaava hyökkääjä heivattiin ulos joukkueensa pelaavasta kokoonpanosta tiistain vastaisen yön 2-3-tappiopelissä New York Islandersia vastaan.

27-vuotiaan Skinnerin kausi on ollut sanalla sanoen täysi katastrofi. Kaikista NHL-hyökkääjistä yhdeksänneksi kovinta vuosipalkkaa nauttiva pienikokoinen laitahyökkääjä on iskenyt alkukauden 14 ottelussaan suorastaan surkeat tehot 0+1.

Suurin odotuksin ja isoin satsauksin kauteen lähteneen Sabresin sesongista on tulossa jälleen tuttuakin tutumpi pannukakku. Viimeksi kymmenen vuotta sitten NHL:n pudotuspeleihin selvinnyt seura on taalaliigan alkukauden toiseksi surkein joukkue sen kerättyä 15 ottelustaan vain viisi voittoa.

LUE MYÖS: Buffalo Sabresille karmea menetys – luottopakki sivussa jopa 8 kuukautta!