Buffalo Sabresille karmea menetys – luottopakki sivussa jopa 8 kuukautta!

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin tämäkin kausi uhkaa kovista satsauksista huolimatta valua viemäristä alas.

Heikosti kauden aloittaneen joukkueen tuorein takapakki koettiin heti viikon alkajaisiksi puolustajaosastolla, kun seuran luottopakkeihin lukeutuva Jake McCabe hajotti oikean polvensa (ACL ja MCL) viikonlopun ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan. 27-vuotiaan McCaben sairausloman kestoksi on arvioitu 6-8 kuukautta, mikä tarkoittaa automaattisesti jenkkipakin kauden päättymistä.

McCaben alkukausi on ollut miehen 5-vuotisen NHL-uran tähän asti paras. Oman pään luottomiehenä tunnettu järkäle on pelannut illassa keskimäärin päälle 19 minuuttia ja kerännyt 13 pelissä tehot 1+2=3 (+2).

Loukkaantuminen saattaa päättää jopa McCaben uran Sabresissa. Puolustajasta on tulossa kesällä rajoittamaton vapaa agentti.


PÄIVÄN VIHJE: CHICAGO – TAMPA BAY

Salamapuolustus loistaa ja Andrei Vasilevski seisoo päällään! Onko Chicagolla mitään palaa?