Mahtavaa! NY Islandersin suomalaisvaraus teki sopimuksen NHL:ään

© Kuva: Getty Images

NHL-joukkue NY Islanders tiedotti nettisivuillaan, että jutun arkistokuvassa oleva leijonapakki Robin Salo on tehnyt joukkueen kanssa kahden vuoden tulokassopimuksen. Kautensa SHL-joukkue Örebrossa aloittanut puolustaja jatkaa pelejään edelleen ruotsalaispoppoossa pahvista huolimatta.

Toista kauttaan Ruotsissa pelaava Islesin juhannuksen 2017 kakkoskierroksen 46. varaus on antanut tänä talvena tolkuttomia näyttöjä osaamisestaan. Salo on saldolla 5+20=25 (+13) joukkueensa pakeista tehokkain, ja kärkipaikka irtoaa myös syöttöpörssissä.

Paraikaa Leijonia Ruotsin EHT-turnauksessa edustavan SHL:n sarjakutosen pakki on Ruotsin pääsarjassa puolustajien pistepörssin kasi ja syöttöpörssin seiska.

22-vuotias pelaaja on voittanut urallaan alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden ja MM-hopean.


PÄIVÄN VIHJE: CHICAGO – TAMPA BAY

Salamapuolustus loistaa ja Andrei Vasilevski seisoo päällään! Onko Chicagolla mitään palaa?