Mike Babcock avaa vihdoin suunsa potkuistaan Torontosta – ”Ei se mennyt noin”

© Kuva: Getty Images

14 kuukautta sitten potkut Torontosta saanut Mike Babcock on palaamassa jääkiekkomaailmaan kommentaattorin muodossa NBC Sportille. Kanadalainen haluaa kuitenkin puhdistaa ilmaa potkujensa ympärillä ennen debyyttiään.

Babcockin nimeä sotkettiin mudassa pitkän aikaa Maple Leafs aikakauden jälkeen. Suurimmaksi kohuksi nousi selkkaus Mitch Marnerin kanssa.

Joukkueen ympärillä raportoitiin, että kaksikon välit olisivat olleet tulehtuneet. Babcock olisi raporttien mukaan pistänyt tähtihyökkääjänsä laatimaan listan joukkuekavereidensa työmoraalista ja näyttänyt sen pukuhuoneessa myöhemmin kaikille.

Babcockin mukaan tarinaa ei ole kerrottu todenmukaisesti, mutta myöntää tehneensä virheen.

– Mitch oli toimistossani palaverissa. Keskustelu oli vain meidän välillä, eikä siinä ollut mitään kummempaa. Keskustelimme työmoraalista ja pyysin häneltä arviota hänestä itsestään, mihin hän asettaisi oman panoksensa, Babcock kertoo The Athleticin Pierre LeBrunin mukaan.

– Sen jälkeen tapasin yhden joukkueiden johtohahmoista, Tyler Bozakin. Silloin tein virheen, sillä näytin listan hänelle. Tajusin heti, mitä olin tehnyt.

– Menin suoraan Mitchin luo ja kerroin tapahtuneesta. Olin pettänyt hänet ja halusin hyvittää asian. Tarjosin hänelle mahdollisuutta kertoa tilanteesta joukkueelle, mutta hän ei halunnut tehdä siitä numeroa.

– Minun olisi itse pitänyt nostaa virheeni jalustalle, mutta en tehnyt sitä. Minä en kuitenkaan kiinnittänyt listaa pukukopin seinälle, se ei ole totta, Babcock päättää.