Loisto-otteita syksyn Liiga-peleissä esittänyt KalPa-kaksikko Eetu Luostarinen ja Otto Leskinen palaa takaisin Pohjois-Amerikkaan.

22-vuotias keskushyökkääjänä viihtyvä Luostarinen iski 17 Liiga-pelissään huipputehot 5+10=15. Mies solmi kolmivuotisen NHL-tulokassopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa keväällä 2019. Samana keväänä maailmanmestaruuden voittanut KalPa-kasvatti teki NHL-debyyttinsä Hurricanes-nutussa marraskuussa 2019. Tulevalla kaudella Luostarinen edustaa Florida Panthersia.

23-vuotias puolustaja Leskinen merkkautti 17 Liiga-pelissään tehot 4+6=10. KalPan alkukauden peliaikakuningas edustaa NHL:ssä Montreal Canadiensin organisaatiota. Mies pelasi viime kaudella AHL-seura Laval Rocketin riveissä 52 ottelua tehoin 2+20=22. Leskinen sai viime kaudella tililleen uransa viisi ensimmäistä NHL-ottelua Canadiensin paidassa.