Kova kolaus: Liigan pörssikuningas siirtyy NHL:ään – ”Osoitti kuuluvansa eliittiin”

© Kuva: Juha Tamminen

Tampereen Ilves tiedotti maanantaina, että joukkueen tähtipelaajat Arttu Ruotsalainen ja Lassi Thomson matkaavat valmistautumaan omien NHL-seurojensa harjoitusleirille.

Erityisesti Ruotsalaisen lähtö on iso, joskin odotettu kolaus Ilvekselle. Buffalo Sabresin 23-vuotias keskushyökkääjä mätti 19 Liiga-ottelussa 16 maalia ja 27 tehopistettä. Näillä tehoilla irtosi Liigan maali- ja pistepörssin kärkipaikka.

– Arttu Ruotsalaisen alkukausi oli upea – hän osoitti kuuluvansa Liigan ehdottomaan eliittiin pelin kaikilla osa-alueilla. Hänen pelinsä on kehittynyt vuosi vuodelta valtavasti. Olimme erittäin onnellisia siitä, että Arttu halusi pelata Ilveksen paidassa ja tuoda panoksensa joukkueeseemme vielä tämänkin alkukauden aikana. Kiitämme Area näistä Ilves-vuosista ja toivotamme hänelle onnea Pohjois-Amerikkaan seuraaviin haasteisiin, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kertoi tiedotteessa.

20-vuotias Thomson pelasi Ilveksen mukana 18 ottelua pistein 0+2. Ottawa Senatorsin sopimuspelaaja kellotti keskimäärin 11 minuuttia ja 37 sekuntia peliaikaa ottelua kohden.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.