Detroit Red Wings on kaupannut ruotsalaishyökkääjä Dmitro Timashovin pelaajaoikeudet New York Islandersille.

Red Wingsin saama korvaus 24-vuotiaasta Timashovista määritellään myöhemmin.

Ukrainalaissyntyinen taituri siirtyi autokaupungin ryhmään viime helmikuun siirtorajalla Toronto Maple Leafsistä ja ehti pelata Red Wingsin väreissä vain viisi ottelua ilman tehopistemerkintöjä. Alkukaudella Maple Leafsissä vastuuta tuli 39 ottelussa, joissa syntyi 9 (4+5) pinnaa.

Timashov on alun perin Maple Leafsin viidennen kierroksen varaus kesän 2015 NHL-draftista. Pienikokoinen laitahyökkääjä takoi aikanaan kovia tehoja Kanadan pääjunioriliigoihin kuuluvassa QMJHL:ssä. Kahden kauden aikana 2014-16 hän kasasi 123 ottelussa komeat 175 (41+134) tehopinnaa.

Ammattilaisurallaan Timashov on pelannut pääasiassa AHL:n puolella ja pääsi juhlimaan sarjan mestaruutta Toronto Marliesin riveissä kaudella 2017-18.