San Josen avainpelaaja toipunut rajusta loukkaantumisestaan – GM lataa hurjat odotukset: ”Astuttava seuraavalle tasolle”

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharks-hyökkääjä Tomas Hertl on päässyt käyttämään todella pitkäksi venyneen pelitauon mainiosti hyväkseen.

27-vuotiaan tshekin polven eturistiside jouduttiin leikkaamaan hänen loukkaannuttuaan pahasti tammikuun lopulla. Hertl ehti pelata sesongilla 48 ottelua tehoin 16+20=36.

Sharks ei selviytynyt NHL:n syksyn kuplapudotuspeleihin, joten Hertlillä on ollut hyvin aikaa kuntoutumiseen ja kaikki vaikuttaa sujuneen mallikkaasti.

– Itseasiassa aloitin luistelun jo elokuussa, kun olin kotona Tshekissä ja nyt käymme luistelemassa täällä (San Josessa) kolmesti viikossa ja polvi tuntuu hyvältä. Jos pelit olisivat nyt käynnissä, olen varma että olisin jo pelikunnossa, Hertl vakuuttaa The Athleticille ja jatkaa:

– On kuitenkin mahtavaa, että minulla on edelleen aikaa päästä vieläkin vahvempaan kuntoon ja varmistaa että kaikki on valmista kauden alkaessa.

NHL-kauden on viimeisimpien tietojen mukaan tarkoitus alkaa 1.tammikuuta ja Sharks-GM Doug Wilson kertoi lokakuussa Hertlin olevan yksi niistä pelaajista, jonka odotetaan paikkaavan Toronto Maple Leafsiin siirtyneen seuralegenda Joe Thorntonin jättämää aukkoa.

– Tomas Hertl, Timo Meier, Kevin Labanc, nyt on heidän aikansa. Heidän on astuttava seuraavalle tasolle, Wilson totesi.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!