IL: NHL-kausi alkamassa tammikuussa – suomalaispelaajia matkustanut jo P-Amerikkaan

© Kuva: Getty Images

NHL-kausi on alkamassa odotusten mukaisesti tammikuun alussa, uutisoi Iltalehti.

Lehden saamien tietojen mukaan NHL on käynnistymässä 1. tammikuuta ja NHL-leirit noin 15. joulukuuta.

Iltalehden mukaan NHL ja sen Pelaajayhdistys NHLPA suunnittelevat tällä hetkellä 60 kierroksen mittaista runkosarjaa, joka olisi helpompi viedä läpi nykyisessä koronavirustilanteessa. Joukkueet saisivat pelata myös kotiottelunsa taas kotiareenoillaan.

Mikäli NHL tulee vahvistamaan tiedon lähiaikoina, niin Liiga tulee tyhjentymään nopeasti melkoisella tavalla, kun NHL-lainapelaajat lähtevät Pohjois-Amerikkaa kohti. Iltalehden mukaan osa suomalaispelaajista on jo matkustanut Yhdysvaltain ja Kanadan koteihinsa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!