Henrik Lundqvist varmisti: Palaa New York Rangersiin!

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsiin syksyllä siirtynyt maalivahtilegenda Henrik Lundqvist on varmistanut ruotsalaislehti Göteborgs-Postenin haastattelussa, että hän siirtyy uransa päätyttyä entisen seuransa New York Rangersin toimistopuolella oleviin johtotehtäviin.

– Se on uusi luku uralleni, kun pääsen testaamaan siellä itseäni. Olen koko lopun elämäni osa New York Rangersia – tavalla tai toisella. Olemme olleet Rangersin kanssa hyvin avoimia tämän aiheen suhteen, Lundqvist kertoi GP:lle.

38-vuotiaan ruotsalaislegendan rooli Rangersin organisaatiossa ei ole vielä selvillä.

– En vielä tiedä onko tuleva roolini pieni, tai sitten jotain enemmän. Se selviää ajan myötä. Se ei ole ajankohtainen asia vielä. Ajattelen niin, että tulen aina olemaan ”yhteydessä” Rangersiin, sillä tunnen sieltä useita ihmisiä, omistajasta lähtien, Lundqvist kertoo.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!