Pelaaja-agentit vastaavat – tämä supertähti todennäköisin siirtokohde: ”Ennemmin hän kuin Taylor Hall”

© Kuva: Getty Images

NHL-sisäpiiritoimittaja Craig Custance selvitti 21 pelaaja-agentin mielipiteet siitä, kuka sarjan supertähdistä tullaan kauppaamaan toisaalle seuraavana.

Monien agenttien ykkössuosikiksi ei suinkaan nouse vuoden sopimuksen Buffalo Sabresin kanssa solminut Taylor Hall, vaan Toronto Maple Leafsissä jättisopimuksella pelaava Mitch Marner.

– Vastaan Marner. Toronton ei olisi pitänyt hankkia John Tavaresia. Hänen luistelunsa on vuosi vuodelta heikompaa. Heidän olisi pitänyt keskittyä kahteen nuoreen tähteensä ja käyttää Tavaresiin sijoitettu raha toisaalle. Tiedän että on hienoa omistaa kaksi tuon tasoista keskushyökkääjää (Tavares ja Auston Matthews), mutta sinulla ei voi olla kolmea yli 10 miljoonaa dollaria kaudessa tienaavaa pelaajaa, eräs agentti kommentoi.

– Taylor Hall? Itse asiassa uskon sen (ensimmäisenä treidattavan tähden) olevan Marner, toinen agentti komppaa.

23-vuotiaan Marnerin 10,893 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu vasta kesällä 2025. Kanadalaistaiturin sopimuksen siirtopykälä astuu voimaan vasta kesällä 2023, mikä antaa Toronton GM Kyle Dubasille vapaat kädet kaupata tähtensä toisaalle ennen sitä.