Lähde: Tällaisen jättitarjouksen Mathew Barzal on saamassa!

© Kuva: Getty Images

New York Islandersin GM Lou Lamoriellon offseasonin tärkein tehtävä on saada joukkueen ykköshyökkääjä Mathew Barzal NHL-sopimuksen alle.

Empire Sports Media -sivusto uutisoi, että osapuolet ovat jo neuvotelleet jatkosopimuksesta, joskin heillä on vielä erimielisyyksiä palkan suuruudesta.

Sivuston tietojen mukaan Lamoriello olisi valmis tarjoamaan tähtisentterilleen 7,5 miljoonan dollarin palkan takaavaa siltasopimusta.

– Osapuolet eivät ole vielä päässeet numeroista yhteisymmärrykseen. Tämä on hyvin samanlainen tilanne, kuin Carolina Hurricanesilla ja Andrei Svetshnikovilla. Lamoriello toivoisi Barzalin palkan olevan lähempänä 7,5 miljoonaa dollaria, kun taas Barzalin leirissä summan halutaan olevan suurempi. Molemmat osapuolet ovat silti hyvin optimistisia sopimuksen syntymiseen. Offer sheetin mahdollisuus on raporttien mukaan hyvin alhainen, Empire Sports Media kirjoittaa.

Barzal on ollut viimeisen kolmen kauden ajan Islandersin ylivoimaisia kärkinimiä. Viime kaudella 23-vuotias kanadalainen kirjasi 68 otteluun tehopisteet 19+41=60.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!