NBC Sports: nämä viisi NHL-seuraa voivat kiinnostua Ilja Kovaltshukista – ”Voi ottaa riskin”

© Kuva: Getty Images

NBC Sportsin toimittaja James O’Brien on listannut viisi potentiaalisinta seuravaihtoehtoa, joissa Ilja Kovaltshuk voisi pelata tulevalla NHL-kaudella.

37-vuotiaan venäläishyökkääjän kohdalla kulunut kausi oli värikäs, sillä hän ehti edustamaan Los Angeles Kingsin lisäksi Montreal Canadiensia ja Washington Capitalsia.

Tällä hetkellä Kovaltshuk on sen sijaan vapailla markkinoilla – ja O’Brienin mukaan ottajia voi löytyä monestakin eri suunnasta.

– Nashville voi ottaa riskin, jolla ei ole ehkä parempia vaihtoehtoja. Dallasilla ei ole sopimusta Corey Perryn kanssa, ja ehkä Stars haluaa toisen ikääntyvän tähden. Islanders ja Kovaltshuk eivät sovi toistensa tyyleihin, mutta Lou Lamorello työskentelee siellä. Lisäksi Ilja voi korvata (Mike) Hoffmanin tai (Jevgeni) Dadonovin Floridassa. Sen lisäksi Carolina tutkii erilaisia ​​vaihtoehtoja vapaiden agenttien suhteen, ja siellä Iljan voi yhdistää Don Waddelliin, toimittaja pyörittelee.

Kyseisestä viisikosta kaikki seurat olisivat uusia tuttavuuksia Kovaltshukille. Venäläiskonkari on edustanut NHL:ssä aiemmin yllämainittujen seurojen lisäksi Atlanta Thrashersia ja New Jersey Devilsiä.