Kiekkosivuston TOP-10: Tässä NHL:n paras venäläispelaaja – Ovetshkin, Malkin ja Panarin jäivät taakse

© Kuva: Getty Images

Kiekkosivusto The Hockey Writers on julkaissut TOP-10 -listauksen tämän hetken parhaista venäläispelaajista NHL:ssä.

Venäjän suuret NHL-supertähdet kuten Aleksandr Ovetshkin, Jegveni Malkin ja Artemi Panarin jäivät lopulta taakse, kun ykköseksi valikoitui syksyn 2020 Stanley Cup -mestari Nikita Kutsherov.

– NHL:ssä ei tällä hetkellä ole parempaa venäläispelaajaa, kuin Tampa Bay Lightningin Nikita Kutsherov. Tämän ei tulisi olla kenellekään yllätys, että hän on listamme kärkipaikalla. Viimeisen kuuden kauden ajan hänen pistetehtailunsa on kasvanut vuosittain. Kutsherov ylsi 100 pisteen rajapyykkiin kausilla 2017-18 ja 2018-19. Tällä kaudella hän teki 80 pistettä 64 otteluun, joten hänellä olisi ollut mahdollisuus kolmanteen peräkkäiseen 100 tehopisteen kauteen, The Hockey Writers kirjoittaa.

Toiselle sijalle The Hockey Writers oli laittanut NHL:n kaikkien aikojen maalipörssin ykköspaikkaan himoitsevan Aleksandr Ovetshkinin.

Kolmannelta sijalta löytyi Pittsburgh Penguinsin keskushyökkääjä Jevgeni Malkin, kun taas neljännen sijan valtasi hieman jopa yllättäen Florida Panthersin tähtivahti Sergei Bobrovski.

TOP-10 -listaus kokonaisuudessaan:

1. Nikita Kutsherov
2. Aleksandr Ovetshkin
3. Jevgeni Malkin
4. Sergei Bobrovski
5. Vladimir Tarasenko
6. Artemi Panarin
7. Aleksandr Radulov
8. Jevgeni Kuznetsov
9. Andrei Svetshnikov
10. Andrei Vasilevski

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!