Hirmuvahvistus! NHL-taituri Jesperi Kotkaniemi aloittaa kautensa Liigassa

© Kuva: Getty Images

Jesperi Kotkaniemi aloittaa kauden 2020-2021 Liigassa.

Porin Ässät tiedottaa virallisella YouTube-videollaan, että suomalaishyökkääjä liittyy joukkueeseen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Jesperi on hieno persoona ja uuden ajan porilaisen jääkiekon lähettiläs maailmalla. Hänellä on kova halu pelata Ässissä ja auttaa yhteisöämme selviämään vallitsevasta tilanteesta. Jesperi on suurelle osalle joukkueestamme tuttu, sillä hän on treenannut täällä ennen molempia NHL-kausiaan, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi seuran tiedotteessa.

Kotkaniemi on pelannut viimeiset kaksi kautta Pohjois-Amerikassa. Kuluneella kaudella hyökkääjä esiintyi 36 NHL-ottelussa sekä 13 AHL-ottelussa. Myös NHL:n pudotuspeleissä vastuuta tuli kymmenessä kamppailussa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!