TUTO Hockey tiedotti perjantaina vahvistaneensa rivejään New York Rangersin puolustajalla Tarmo Reunasella.

22-vuotiaan Reunasen lainasopimus on voimassa joulukuun 15. päivään asti.

– Ensinnäkin suuret kiitokset Rangersille ja Tarelle, että saimme tällaisen mahdollisuuden. Tämän tason pelaajia ei ihan joka päivä nähdä Mestiksessä, ja nyt kyse on vieläpä omasta kasvatista. Tare tuo joukkueeseemme kiekollista huippuosaamista. Toivomme hänen tuovan koppiin myös ammattilaisen esimerkkiä. Meillä on monta eteenpäin pyrkivää nuorta pelaajaa joukkueessa, joiden tavoitteena on jääkiekkoammattilaisuus. Nyt he näkevät syksyn ajan, miten maailman huipulla toimitaan, TUTOn valmentaja Miikka Laaksonen kommentoi seuran tiedotteessa.

Reunanen pelasi viime kaudella Rauman Lukon riveissä 51 ottelua pistein 5+14=19.

LIVE-SEURANTA KÄYNNISSÄ! NHL Suomen LIVE-seuranta mukana NHL Free Agencyn tapahtumissa koko perjantain kello 17 alkaen! Tuoreet sopimukset, varmistuneet siirrot ja kuumimmat huhut reaaliajassa TÄÄLTÄ!