Koko kuluneen NHL-kauden väliin jättäneen Dustin Byfuglienin paluu kaukaloon vaikuttaa todella epätodennäköiseltä.

Asian otti viimeisimpänä esille Sportsnetin Elliotte Friedman lauantain Hockey Night in Canada-ohjelmassa.

Winnipeg Jets ja 35-vuotias järkälepakki purkivat osapuolten välisen, kesään 2021 asti voimassa olleen ja keskimäärin 7,6 miljoonan dollarin vuositulot taanneen diilin pitkän kiistan päätteeksi viime keväänä.

Friedmanin mukaan Byfuglienille riittäisi edelleen kysyntää NHL:ssä. Sisäpiiritoimittaja kertoo tiedustelleensa pelaajan kiinnostuksesta jatkaa vielä uraansa hänen agentiltaan Ben Hankinsonilta, joka kuitenkin vahvisti jo aiemman tiedon, ettei jenkkiä mitä todennäköisimmin nähtäne enää tositoimissa.

Friedman nostaa kuitenkin esiin vielä yhden kiinnostuneen seuran.

– Yksi kyselleistä joukkueista on Minnesota Wild. He ajattelivat, että koska Byfuglienilla on paljon siteitä Minnesotaan, saattaisi hän haluta ehkä pelata siellä ja heillä olisi hänelle käyttöä. He ovat todennäköisesti ainoa joukkue, jolla on mahdollisuus, Friedman totesi.

Byfuglien on kotoisin Minnesotan osavaltiossa sijaitsevasta Roseaun pikkukaupungista.

Puolustaja on pelannut pitkällä NHL-urallaan 869 ottelua tehoin 177+348=525.