Buffalo Sabresin hyökkääjä Victor Olofsson haluaa pelata NHL:n tauon aikana kotimaassaan Ruotsissa.

25-vuotias Olofsson kertoi ruotsalaislehti Expressenille toivovansa pääsevänsä kasvattiseuransa MODO Hockeyn riveihin.

– Olisi hauskaa pelata MODOssa jälleen. Varsinkin nyt, kun NHL-kausi on keskeytetty. Minun täytyy ensiksi vain saada NHL-sopimus Sabresin kanssa tehtyä – se on ykkösprioriteettini, Olofsson valaisi tilannetta.

MODO-siirron edessä on vielä paljon muttia.

– En vielä tiedä, emme ole puhuneet siirrosta vielä. Olisi hauska pelata MODOssa, mutta kuten sanoin, en vielä tiedä mitä MODO ja Buffalo siitä ajattelevat. MODOn täytyy myös haluta minut. Nyt kun pelaajat tekevät lyhytkestoisia sopimuksia, niin ehkä asiat ratkeavat helpommin, Olofsson pyöritteli.

Olofssonilla on takana loistava tulokaskausi NHL:ssä. Hurjasta laukauksesta tunnettu ruotsalainen teki 54 ottelussa komeat 20 maalia ja 42 tehopistettä.