Patrik Laine kipuaa NHL:n siirtokohteiden listalla! TSN nosti jälleen esille hurjan suomalaisskenaarion

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin Patrik Laine nousi jo viidennelle sijalla mediajätti TSN:n tuoreella Trade Baits -listalla.

22-vuotiasta suomalaishyökkääjää ollaan viime viikkojen aikana huhuttu milloin mihinkin NHL-seuraan. TSN:n asiantuntija Frank Seravallin mielestä Carolina Hurricanes olisi maalitykille ehdottomasti järkeenkäyvin vaihtoehto.

– Kuinka hyvältä kokonaan suomalainen hyökkäsketju Patrik Laine-Sebastian Aho-Teuvo Teräväinen näyttäisikään? Carolina voisi luopua yhdestä hämmentävän hyvän puolustuksensa palasesta toteuttaakseen siirron. Tämän jälkeen seura voisi puuhastella maalivahtimarkkinoilla, Seravalli kirjoittaa.

Mediajätin listaamien todennäköisimpien siirtokohteiden joukkoon nousi myös mm. Columbus Blue Jacketsin puolustaja Markus Nutivaara, jonka kauppaaminen antaisi lisää pelivaraa tähtisentteri Pierre-Luc Dubois’n jatkosopimukselle.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!