NHL-toimittaja täräytti: Winnipegin kaupattava Patrik Laine voittaakseen mestaruuden

© Kuva: Getty Images

Patrik Laineen on jo pidemmän aikaa huhuttu olevan matkalla ulos Winnipegistä. Jets tarvitsee vahvistusta keskushyökkääjä- sekä puolustajaosastolle, kun taas laitahyökkääjiä seuralla on liikaa. Laineelle pitää myös tulevaisuudessa sorvata kallis jatkosopimus.

Twitterissä on käyty runsaasti kiivasta väittelyä siitä, onko Laine oikea pelaaja kaupattavaksi. NHL-toimittaja Nick Kypreos tulistui jo aiheeseen ja latasi suoraan oman mielipiteensä.

– Kuka sitten lähtee? Kuka lähtee hänen jatkosopimuksensa tieltä? Blake Wheeler? Kyle Connor? Paul Maurice rakastaa heitä liikaa. Jets on myös vuoden päässä Mark Scheifelen jatkosopimuksesta, kun heidän täytyy maksaa Laineelle, Kypreos kirjoittaa.

– Heitä kaikkia ei voi pitää, joten sanon, että vaihtakaa Laine kaikkeen tarvitsemaanne ja voittakaa mestaruus!

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!