Lähde: Minnesota Wild luopumassa lähes 5 miljoonan dollarin hutihankinnastaan

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildin GM Bill Guerin aikoo tehdä lisää isoja siirtoja nostaakseen joukkueensa viimein mukaan potentiaalisten mestarikanditaattien joukkoon.

Ex-tähtihyökkääjä heivasi torstain vastaisena yönä konkarihyökkääjä Eric Staalin Buffalo Sabresiin vaihdossa Marcus Johanssonista, eivätkä peliliikkeet joukkueen uudistamiseksi ole vielä ohi.

– Miksi olemme jääneet tavoitteistamme? Joukkueessa on jotain, mikä ei toimi. Se liittyy kulttuuriin, ja meidän on muutettava sitä, Guerin myöntää The Athleticille.

Wildin sisäpiiritoimittaja Michael Russo paljastaa seuran luopuvan kapteeni Mikko Koivun lisäksi ainakin 4,9 miljoonaa dollaria tästä kaudesta ansainneesta Alex Galchenyukista, joka ei vakuuttanut Guerinia siirryttyään seuraan siirtotakarajalla Pittsburgh Penguinsista.

– Hän (Guerin) sanoi keskiviikkona kertoneensa jo agentti Pat Brissonille, että jatkosopimuksen tarjoaminen Galchenyukille on hyvin epätodennäköistä, Russo paljastaa.

Yksi todennäköisimmistä lähtijöistä Galchenyukin lisäksi on seuran pitkäaikainen luottopuolustaja Matt Dumba, joka on pyörinyt jo pidemmän aikaa siirtohuhujen keskiössä. Wildin kerrottiin alkuviikosta jopa kaupittelevan aktiivisesti tähtipuolustajaansa (lue lisää aiheesta täältä).

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!