Islanders venytti ratkaisua! Joukkue aivan köysissä, kunnes ratkaisu syntyi toisessa jatkoerässä – katso osuma

© Kuva: Getty Images

Itäisen konferenssin finaalisarja jatkuu kuudenteen otteluun. Sarja oli jo katkolla Tampa Bay Lightningille otteluvoitoin 3-1, mutta Islanders onnistui nappaamaan viime yönä 2-1 voiton toisessa jatkoerässä.

Tampa Bay oli kuskin paikalla läpi ottelun. Joukkue voitti laukaukset 37-24, mutta se ei kerro koko totuutta Lightningin dominoinnista. Islandersin vedoista suurin osa tuli kaukaa ja ne olivat enemmän heittoja maalille kuin oikeita maalintekotilaisuuksia.

Jatkoerissäkin Islanders keskittyi lähinnä puolustamiseen. Viimein toisen jatkoerän jälkimmäisellä puolikkaalla joukkue pääsi yrittämään maalintekoa, kun Anders Lee karkasi ylivoimahyökkäykseen Jordan Eberlin kanssa. Lee passasi ja Eberle pääsi iskemään kiekon sisään.

Sarja jatkuu torstain ja perjantain välisenä yönä.

Voit katsoa Eberlen ratkaisumaalin alta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.