NHL-historiaa! Joel Kiviranta onnistui hurjassa tempussa ensimmäisenä koko taalaliigan historiassa

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin pudotuspelisensaatio Joel Kiviranta oli jälleen isossa roolissa joukkueen edettyä NHL:n Stanley Cupin finaaleihin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

24-vuotiaasta suomalaisesta tuli Vegas Golden Knightsia vastaan pelatussa vitospelissä NHL:n historian ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt kaksi tasoitusmaalia joukkueensa voittoihin päättyneissä ja pudotuspelisarjat ratkaisseissa otteluissa saman kauden aikana niin, että otteluiden varsinaista peliaikaa on ollut jäljellä alle viisi minuuttia.

Kiviranta laukoi joukkueensa 2-2-tasoituksen ajassa 56.13. Stars eteni Stanley Cupin finaaleihin voitoin 4-1 kukistamalla Vegas Golden Knighgtsin jatkoajalla Denis Gurianovin maalin turvin lukemin 3-2.

Colorado Avalanchea vastaan pelatun edellisen ottelusarjan seiskapelin Kiviranta tasoitti ajassa 56.30.

Kivirantaa aiemmin vastaavassa on onnistunut vain legendaarinen Maurice ”Rocket” Richard, joskin eri vuosina (1944 ja 1947). Näin ollen Kivirannasta tuli ensimmäinen tempun saman kauden aikana tehnyt pelaaja NHL:n historiassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.