Pittsburgh-pomo vahvistaa: lisää isoja treidejä luvassa – nämä nimet siirtouhan alla

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguins on ollut NHL:n syksyn siirtomarkkinoiden toistaiseksi aktiivisin joukkue.

Seura hankki taannoin Kasperi Kapasesta nopeutta hyökkäykseensä ja treidasi lauantaina 4,1 miljoonaa dollaria kaudessa tienaavan Nick Bjugstadin Minnesota Wildiin.

Varsinaisen pudotuspelivaiheen ulkopuolelle tällä kaudella jääneen Penguinsin GM Jim Rutherford paljastaa The Athleticille, että lisää on luvassa vielä ennen 9. lokakuuta avautuvia vapaiden pelaajien markkinoita.

– Haluan että pääsemme tilanteeseen, jossa meillä on mahdollisuus toimia vapailla markkinoilla. Mutta emme ole vielä valmiita sen suhteen, Rutherford paljastaa ja vahvistaa perään, että lisää isoja pelaajakauppoja on luvassa vielä ennen UFA-markkinoiden käynnistymistä.

Lähtijöiden joukkoon uskotaan kuuluvan ainakin seuralle kaksi Stanley Cupia torjunut maalivahti Matt Murray sekä pitkäaikainen ykköspuolustaja Kris Letang. Myös siirtotakarajahankinta Patrick Marleau vaihtanee maisemaa ennen ensi kauden alkua.

– Viimeiset 5-6 viikkoa ovat olleet äärimmäisen kiireisiä, puhelin on soinut usein. Jokainen seura haluaa saada palkkakattotilanteensa kuntoon. Meidän on myös otettava huomioon ensi kauden jälkeen järjestettävä laajennusdraft, Rutherford muistuttaa.

Penguinsilla on ensi kauden palkkakatossaan alle yhdeksän miljoonaa dollaria vapaata tilaa. Seurajohdolla on kuitenkin kiinnitettävään vielä kaksi maalivahtia. Lisäksi sopimuksen alaisia NHL-tasoisia hyökkääjiä joukkueella on kasassa vasta kahdeksan kappaletta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!