Leo Komarov salamyhkäisenä – kommentoi niukasti poissaoloaan ”game sevenistä”

© Kuva: Getty Images

New York Islanders eteni viikonloppuna jo NHL:n konferenssifinaaliin asti. Suomalaishyökkääjä Leo Komarov ei ollut ratkaisevassa 7. ottelussa kokoonpanossa. Komarov kommentoi NordicBetille poissoloaan pudotuspeleille tyypilliseen tapaan niukkasanaisesti.

– Ei mitään ihmeempää… seuraavassa (pudotuspeli)vaiheessa varmaan jossain vaiheessa olen mukana.

– Philadelphiaa vastaan pelattiin samaa peliä koko ajan. Pelillisesti homma oli meillä hallussa koko ajan, ja viimeisessä pelissä pomppi sitten meille, Komarov kommentoi NordicBetin haastattelussa.

Islanders kohtaa konferenssifinaaleissa Tampa Bayn. Kaavion toisella laidalla paikkaa NHL-finaaleihin metsästää Dallasin suomalaisnelikko, joista etenkin Miro Heiskanen ja seiskapelin hattutempullaan ratkaissut Joel Kiviranta ovat häikäisseet.

– En ole heidän pelejään hirveästi seurannut, mutta pisteitä pojat näköjään tehneet hyvin. Hyvä heille. Kivirannan hattutemppu oli hänelle hieno juttu, ovat hyviä muistoja.

Kiviranta nousi katsomosta NHL-sensaatioksi Dallasin loukkaantumisten takia. Kevään 2019 kultaleijona on totisesti käyttänyt tilaisuutensa: MM-joukkueeseen hän saattoi hyvinkin nousta siksi, että juuri Komarov ei päässyt kisoihin niin ikään loukkaantumisen takia.

Hyvin sujuneiden kisojen jälkeen entinen Dallas-pelaaja ja Leijonien nykyinen GM Jere Lehtinen vinkkasi Kivirannan potentiaalista Dallasille. Loppu on NHL-historiaa.

Lähde: NordicBetin tiedote


PÄIVÄN VIHJE: COLORADO AVALANCHE – ARIZONA COYOTES

Dominoiko Colorado Arizonaa vastaan ilman ykköstähtiäänkin?