Käynnissä oleva NHL-kausi osoitti Edmonton Oilersille karulla tavalla sen, miten kapea joukkueen hyökkäyspää on kahden supertähden, Leon Draisaitlin ja Connor McDavidin jälkeen.

Oilersin hyökkäys huutaa tasaisesti tehopistesarakkeeseen yltävää laitahyökkääjää, minkä vuoksi seurajohdon uskotaankin reagoivan asiaan kauden jälkeen.

Pitkäaikainen NHL-GM, nykyisin asiantuntijatehtävissä vaikuttava Brian Burke nostaa esiin Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapasen nimen. Vaihdossa Leafs saisi tässä skenaariossa ruotsalaispuolustaja Adam Larssonin, joka olisi omiaan tuomaan parannuksen Leafsin heikoimmalle osa-alueelle eli puolustukseen.

– Se saattaisi olla hyvä ratkaisu. Mielestäni Larsson on todella hyvä pelaaja. Hänellä ei ollut paras mahdollinen kausi, mutta mielestäni hän on todella hyvä pimentäjän roolissa, Burke ehdottaa Bob Staufferin radio-ohjelmassa.

Larsson iski tällä kaudella 49 peliin tehot 1+5=6. 27-vuotiaan pakkijärkäleen 4,16 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu ensi kauden jälkeen. 24-vuotias Kapanen taas pelasi tällä kaudella 69 peliä tehoin 13+23=36. Kaudessa 3,2 miljoonaa taalaa tienaavan laitahyökkääjän sopimus umpeutuu keväällä 2022.