Winnipeg Jetsin kokoonpanoon luvassa isoja muutoksia? NHL-toimittaja: Nämä 3 nimeä seurajohdon kiikarissa

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin menestyskäyrä on tullut vuosi vuodelta alaspäin sitten kauden 2017-18, jolloin kanadalaisseura selviytyi aina lännen konferenssifinaaleihin asti.

Viimeisin, sekasortoinen ja varsinaisten pudotuspelien ulkopuolelle päättynyt kausi tietääkin suurella todennäköisyydellä isoja muutoksia joukkueen kokoonpanossa.

Sportsnetin Ken Wiebe ehdottaa Jetsin seurajohdolle vahvistusten hankkimista ainakin kakkossentterin sekä top 4 -puolustajan tonteille. Toimittajan mukaan kakkossentteriksi saattaisi sopia Montreal Canadiensissä sivuraiteille ajautunut Max Domi tai Philadelphia Flyersin nuori Nolan Patrick, jonka tämä kausi meni pilalle migreenivaivojen vuoksi.

Puolustuksen johtohahmoksi saattaa kauden jälkeen olla tarjolla todellinen supernimi, St. Louis Bluesin kapteeni Alex Pietrangelo. Tähtipuolustajan päätyminen Winnipegiin olisi kuitenkin melkoinen jättipaukku. Myös Boston Bruinsissa viimeistä sopimuskauttaan pelaavaa Torey Krugia on spekuloitu pitkin kesää Jetsin tulevan kesän ”tähtihankinnaksi” peräpään osalta.

Jets on käyttänyt ensi kauden palkkabudjetistaan nyt 65,9 miljoonaa (sopimukset 13 pelaajan kanssa). Bryan Littlen 5,3 miljoonan dollarin vuosipalkka saattaa tosin poistua rasittamasta palkkakattoa siinä tapauksessa, jos joukkueen pitkäaikainen luottosentteri ei kykene jatkamaan uraansa alkukaudesta tulleen päävamman vuoksi.

Seurajohdon on myös spekuloitu harkitsevan laitahyökkääjä Mathieu Perreaultista luopumista. Alempien kenttien laituri kuittaa nykyisellään tasoonsa nähden melko muhkeaa 4,1 miljoonan taalan vuosipalkkaa.

Kerro oma mielipiteesi Winnipegin ensi kauden joukkueesta NHL-olohuoneessa!

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!