Karu arvio! Alexis Lafrenièren tulo ei takaa menestystä NY Rangersille

© Kuva: Getty Images

Varauslotossa ykkösvuoron itselleen voittaneen New York Rangersin ei kannata odottaa menestystä vielä ensi kaudella Alexis Lafrenièren edessä olevasta varauksesta huolimatta, uskoo Pro Hockey Writers.

Kiekkosivusto arvioi kanadanranskalaisen maalinsylkijän tulon näkyvän joukkueen konkreettisissa menestysmahdollisuuksissa vasta myöhemmin tulevaisuudessa.

– Sillä (Lafrenièren tulolla) ei pitäisi olla välitöntä vaikutusta, koska seuran palkkabudjetti ei anna sille mahdollisuutta täydentää suurimpia puutteitaan nostaakseen kokoonpanonsa riittävän kilpailukykyiseksi.

– Ja kyllä, hänen tulonsa helpottaa tilannetta. Myös Igor Shesterkinin ensimmäinen täysi kausi näkyy varmasti joukkueen sijoituksessa. Siitä huolimatta Rangersistä ei ole tulossa haastajatason joukkuetta välittömästi.

Valoa tunnelin päässä on joka tapauksessa huomattavasti aiempaa enemmän.

– Tulevaisuuden näkymät ovat joka tapauksessa lupaavat. Lafrenière ja Kaapo Kakko ovat pelaajia, jotka saattavat nousta ison profiilin snaippereiksi, jotka pysyvät seurassa pitkään. Artemi Panarin tulee myös jatkamaan seurassa pitkään. Tulivoiman pitäisi riittää tulevaisuudessa haastajaksi asti, joskin seurajohdon on silti vahvistettava puolustustaan tulevina vuosina, sivusto ynnäilee manhattanilaisseuran mahdollisuuksia.

Lafrenièren myötä kiinnostus Rangersiä kohtaan nousee joka tapauksessa ensi kaudella entisestään.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.