Hurja väite: Jevgeni Malkin oltiin hilkulla kaupata NHL:ssä – Sidney Crosbyn toive vesitti treidin!

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguins pudottua nöyryyttävästi NHL:n pudotuspelien karsintakierroksella Montreal Canadiensille, alkoivat puheet seuraa koskevista isoista muutoksista.

Viime kesänä huhumyllyn keskellä pyörineen supertähden Jevgeni Malkinin ympärille on noussut jälleen spekulaatioita mahdollisesta kauppaamisesta.

Penguinsia seuraavan Pittsburghhockeynow-sivuston mukaan huhuihin ei tällä kertaa ole kuitenkaan aihetta, sillä Malkinin väitetään olevan varmuudella turvassa kauppaamiselta.

– Penguinsin joukkueen lähde on kertonut meille, että Malkin pysyy organisaatiossa, eikä hänen kauppaaminen ole harkinnassa, PHN-sivusto kertoo.

Yksi Malkinin kauppaamista vastustava henkilö on Penguinsin kapteeni Sidney Crosby.

– Lähteemme mukaan Penguins ei halua kaupata Malkinia, eikä Malkin itsekään halua sitä. Myöskin Crosby on tiukasti sitä vastaan, kiekkosivusto valaisi.

Pittsburghhockeynow.comin mukaan Malkin oli hyvinkin lähellä siirtyä viime kesänä Florida Panthersin riveihin. Vaihtokauppa jäi kuitenkin lopulta Crosbyn pyynnöstä piippuun.

– Kuulimme, että Malkin oli lähellä joutua Floridaan – ja hän itse olisi hyväksynyt sen treidin. Penguinsin kapteeni Crosby astui kuitenkin väliin ja toimi rauhantekijänä. Crosby vaati Malkinia tapaamaan päävalmentaja Mike Sullivanin ennen kuin hän hyväksyisi kauppaamisen. Crosby oli myös pyytänyt GM Jim Rutherfordilta vaihtokaupan jättämistä väliin, PHN kirjoittaa.

Koko välikohtauksen kerrotaan tapahtuneen Slovakiassa MM-kisojen aikaan, jonne Penguins lähetti henkilöstöään neuvottelemaan Malkinin kanssa.

Malkin pelasi lopulta huikean runkosarjan Penguinsin mukana, kun venäläistähti kirjasi 55 otteluun 25 maalia ja 74 tehopistettä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!