Teuvo Teräväinen paljasti syyn Sebastian Ahon hirmuvireeseen: ”Se tekee hänestä entistäkin paremman”

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin tähtisentteri Sebastian Aho viilettää NHL:ssä hirmuisessa vireessä.

Aho johdatti Hurricanesin tällä viikolla NHL:n puolivälieriin, kun New York Rangers kaatui suoraan kolmessa osaottelussa. Suomalaistaituri kirjasi kolmessa kamppailussaan hurjat tehopisteet 3+5=8, joka oikeuttaa pudotuspelien pistepörssin kärkipaikkaan.

Ahon ketjutoveri Teuvo Teräväinen osallistui torstaina NHL:n järjestämään Zoom-haastatteluun, jossa puheenaiheeksi nousi nopeasti Hurricanesin tulikuuma ykkösketju.

– Ketjumme on pelannut mielestäni aika hyvin. Meillä on paljon lahjakkuutta ja yritämme tehdä paljon töitä. Maaleja tulee, kun tekee oikeita asioita. Tällä hetkellä niitä tulee. Onhan tämä ollut aika erityinen hyökkäysketju. Kaikki kolme jätkää ovat tehneet kovaa töitä ja yrittäneet pelata yksinkertaisesti, Teräväinen pyöritteli Canes Country -sivuston mukaan.

Teräväiseltä löytyi myös yksi erityinen syy Ahon tasonnostolle pudotuspeleissä.

– Hän on pelannut todella hyvin. Mun mielestä hän on pelannut hyvin koko kauden, joten nyt vain sama meno on jatkunut. Hän on sai hieman lepoa, jonka takia hän on saanut kehonsa kuntoon. Hän vihaa häviämistä – varsinkin näissä peleissä, jotka merkitsevät. Se on suurin syy, joka tekee hänestä entistäkin paremman, Teräväinen maalaili.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.