Patrik Laine loukkaantui – rähinä Norris-voittajan kanssa kävi kalliiksi

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin ensimmäinen pudotuspelikarsintaottelu Calgary Flamesia vastaan oli surkea kaikin puolin. Joukkue hävisi 4-1 lukemin ja Mark Scheifele loukkaantui ensimmäisessä erässä. Ilta synkkeni entisestään, kun Patrik Lainekin joutui jättämään ottelun kesken kolmannessa erässä.

Laine ajautui rähisemään Mark Giordanon kanssa taklauksen päätteeksi. He tönivät toisiaan maalin edustalla ja mailatkin heiluivat ahkerasti. Tämän jälkeen Laine piteli kipeästi rannettaan vaihtoaitiossa.

Laine poistui pukukoppiin selvästi tuskissaan. Hän ei pelannut enää kolmannessa erässä.

Voit katsoa Laineen loukkaantumiseen johtaneen tilanteen alta.


PÄIVÄN VIHJE: TAPPARA – JYP

Saako kriisissä taivaltava JYP selkäsaunan Tapparalta?