Tässäkö Mikko Koivun seuraaja Minnesotan keulakuvana? ”Hän dominoi!”

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildia vuosikaudet kipparoinut Mikko Koivu on tällä kaudella jäänyt huomattavasti aiempaa pienempään rooliin joukkueensa hyökkäyksessä.

NHL:n harjoituspeleissä nelosketjun keskellä urakoinut leijonalegenda näkee kesken viime kauden Mikael Granlundiin vaihdetussa Kevin Fialassa ainesta Wildin tulevaisuuden keulakuvaksi. Nuori hyökkääjä oli runkosarjassa joukkueensa paras pistemies (64 peliä tehoin 23+31=54).

– Hänellä on taitoa ja potentiaalia vaikka mihin. Hän on vielä nuori kaveri, jolla on paljon vuosia edessään, Koivu kommentoi aiemmin kaudella.

24-vuotias sveitsiläisen jääkiekon supertähti teki koronatauon jälkeisessä paluuottelussaan vaikutuksen myös mediajätti Sportsnetiin, joka hehkuttaa hyökkääjän otteita Colorado Avalanchea vastaan pelatussa kesän ensimmäisessä harjoituspelissä.

– Hän dominoi peliä. Jos hän pystyy jatkamaan siitä, mihin jäi, Vancouverin puolustus tulee olemaan ongelmissa, kanadalaissivusto arvioi.

Minnesota lähtee altavastaajana NHL-pudotuspelien ensimmäisen karsintakierroksen ottelusarjaansa Vancouver Canucksia vastaan. Lisää otteluparista viikonlopun pudotuspeliennakossamme.