Kauden jatkosta kieltäytyneiden NHL-pelaajien lista kasvaa: Pittsburghin puolustaja laittoi hanskat tiskiin

© Kuva: Getty Images

NHL-otteluista kieltäytyneiden pelaajien lista on kasvanut jälleen yhdellä pelaajalla.

Tribune-ReviewSports tiedottaa, että Pittsburgh Penguins -puolustaja Zack Trotmania ei tulla näkemään elokuussa käynnistyvissä NHL:n pudotuspeleissä. On kuitenkin hyvin mahdollista, ettei puolustajaa oltaisi muutenkaan valittu kokoonpanoon.

NHL-pelaajilla on maanantaihin asti aikaa ilmoittaa päätöksestään, mikäli he eivät halua osallistua enää loppukauden peleihin.

Aiemmin kauden jatkosta ovat kieltäytyneet: Calgary Flamesin Travis Hamonic, Dallas Starsin Roman Polak, Vancouver Canucksin Sven Bärtschi, Edmonton Oilersin Mike Green, Montreal Canadiensin Karl Alzner sekä Boston Bruinsin Steven Kampfer.