NHL-skoutti rauhoittelee floppikeskustelua Jesperi Kotkaniemen ympärillä: ”Useat ihmiset panikoivat, kun…”

© Kuva: Getty Images

Useat Montreal Canadiensin fanit olivat kaikkea muuta kuin tyytyväisiä, kun seura varasi Jesperi Kotkaniemen koko varaustilaisuuden kolmantena pelaajana vuonna 2018. Kauhistelut päättyivät kuitenkin nopeasti, kun suomalaissentteri iski tulokaskaudellaan 34 tehopistettä.

Kotkaniemen toinen NHL-kausi ei ollut yhtä menestyksekäs. Hän esiintyi 36 ottelussa tehoin 6+2=8. Kesken kauden Kotkaniemi lähetettiin AHL:ään, jossa hän pelasi 13 ottelua piste per peli -tahdilla. Farmikomennuksen myötä floppipuheet saivat uutta vauhtia Montrealissa.

Nyt kanadalaismedia TVA Sports pyysi NHL-skoutti Grant McCaggia arvioimaan seuran parhaat nuoret pelaajat. Kotkaniemen nimi oli listassa heti ensimmäisenä.

– Useat ihmiset panikoivat, kun hänet lähetettiin Rocketin riveihin, mutta ehkä hänen olisi pitänyt aloittaa kautensa siellä. Hän on vain 19-vuotias ja hänen todella tarvitsee saada lisää voimaa alakroppaansa, McCagg arvioi.

– Jesperin tapauksessa meidän täytyy odottaa vielä toiset kaksi vuotta, että näemme hänen kasvavan siksi sentteriksi, jota hänestä odotetaan. Mutta hänellä epäilemättä on kaikki työkalut siihe, että hänestä tulee kärkiketjujen sentteri.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.