Washington Capiltals-hyökkääjä Ilja Kovaltshuk kauppaa parhaillaan New Jerseyssä sijaitsevaa hulppeaa kartanoaan.

37-vuotiaan venäläiskonkarin lukaali on ollut myynnissä jo helmikuusta 2019 alkaen, mutta The Middletown Pressin mukaan hintaa on nyt pudotettu alkuperäisestä 18 miljoonasta dollarista 16 miljoonaan taalaan.

Yli 2000 neliömetrin kartano on varustettu kaikilla kuviteltavissa olevilla herkuilla: sisältä löytyy muun muassa kahdeksan makuuhuonetta, 14 kylpyhuonetta, baari, uima-allas ja kuntosali. (voit katsoa ulkokuvia palatsista täältä)

Kovaltshuk rakennutti komeuden yhdessä vaimonsa Nicole Andrazajtisin kanssa mittatilaustyönä edustaessaan New Jersey Devilsiä 2010-13. New York Postin mukaan pariskunta hankki tulevan kotinsa tontin vuonna 2010 noin 4,5 miljoonan dollarin hintaan.

Lukaali on kuitenkin ollut hyvin vähällä käytöllä sen jälkeen, kun Kovaltshuk jätti Devilsin 2013 pelatakseen seuraavat viisi kautta kotimaassaan KHL-jätti SKA Pietarin riveissä.

Syksyllä 2018 laituri palasi rapakon taakse Los Angeles Kingsiin, josta hän jatkoi kuluvalla kaudella ensin Montreal Canadiensiin ennen siirtymistään kannujahtiin Capitals-paitaan.

Kalifornian aikana Kovaltshukin pelit eivät sujuneet kaksisesti, mutta alue selvästi miellytti, sillä hän hankki Los Angelesin piirikuntaan kuuluvasta Beverly Hillsistä komean, vajaan 600 neliön kodin lataamalla pöytään 11,2 miljoonaa taalaa. (lue lisää täältä)