Ruplaliiga KHL:n jättiseuroihin lukeutuva Metallurg Magnitogorsk on iskenyt silmänsä Boston Bruinsin organisaatiossa vuosikaudet torjuneeseen maalivahti Zane McIntyreen, uutisoi Sport Business Online.

27-vuotias jenkkivahti pelasi Bruinsin organisaatiossa vuosien 2015 ja 2019 välisenä aikana. Vastuu NHL:n puolella jäi Tuukka Raskin ja kumppaneiden varjossa vähäiseksi, sillä McIntyre sai neljän Bruins-kautensa aikana tililleen vain kahdeksan NHL-ottelua.

Päättyneen kauden maalivahti pelasi Vancouver Canucksin sekä New Jersey Devilsin organisaatioissa – jälleen ilman NHL-vastuuta.

Magnitogorsk tavoitteli tiettävästi riveihinsä myös kaudella 2018-19 upeasti ykkösvahdin viittaa kantanutta Artjom Zagidulinia. Täksi kaudeksi Calgary Flamesin organisaatioon siirtynyt 24-vuotias venäläistorjuja aikoo kuitenkin jatkaa uraansa myös ensi kaudella Pohjois-Amerikassa.