Nathan MacKinnon nappaamassa vihdoin himoitun NHL-pystin? ”Hänen olisi pitänyt voittaa jo vuosia sitten”

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen tähtisentteri Nathan MacKinnon on kuulunut jo usean kauden ajan NHL:n kirkkaimpien megatähtien joukkoon.

Kanukkitähti hinasi joukkuettaan tällä kaudella pitkät tovit ilman kahta muuta ykköstykkiä, Mikko Rantasta sekä Gabriel Landeskogia, jotka kärsivät kauden mittaan erinäisistä vammoista. Kapteeni Landeskogin mukaan MacKinnon ansaitsisikin vihdoin NHL:n arvokkaimman pelaajan Hart-pystin.

– Mielestäni hänen pitäisi voittaa Hart-palkinto, kuten olisi pitänyt voittaa jo muutama kausi sitten. Tiedän, että Taylor Hall pelasi tuolloin loistavan kauden ja tavallaan ansaitsi voittonsa vietyään New Jersey Devilsin pudotuspeleihin. Mutta Nate teki toisaalta saman meille, Landeskog kehuu sentteriään Sportsnetin Good Show -ohjelmassa.

Kyseisellä kaudella 2017-18 Hart-äänestyksen kakkossijalle sijoittunut MacKinnon takoi tällä kaudella 69 peliin komeat 93 tehopistettä – 43 pinnaa kakkoseksi joukkueen sisäisessä pörssissä sijoittunutta Cale Makaria enemmän.

– Jos katsot hänen pelaamistaan, hän tekee eron joukkueiden välillä joka ikinen ilta, Landeskog naulaa lopuksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.