IS: NHL-seurat pommittavat Anton Lundellia – tämä kysymys toistuu lähes joka kerta: ”Onko se ongelma?”

© Kuva: Getty Images

Tämän kesän NHL Draftin ennakolta ainoa suomalainen ykköskierroksen varaus, 18-vuotias HIFK-sentteri Anton Lundell paljastaa Ilta-Sanomien haastattelussa saavansa tällä hetkellä lähes päivittäin puheluita Pohjois-Amerikan suunnalta.

Kysymys useiden nykypelaajien lempiharrastuksen tiimoilta toistuu Lundellin mukaan NHL-seurojen haastatteluissa toistuvasti.

– Melkein kaikki joukkueet ovat kysyneet, kuinka paljon pelaan pleikkaria. Että onko se ongelma. Ilmeisesti sen kanssa on sitten joillakin vähän vaikeampaa, mutta itselleni se ei ainakaan ole ongelma. Pelailen silloin tällöin, mutta se on hyvin kontrollissa, Lundell kertoo.

Toisen polven Liiga-kiekkoilija aikoo suurella todennäköisyydellä pelata vielä tulevan kauden Suomessa.

– Mitään ei ole vielä päätetty, mutta se on oikein hyvä vaihtoehto. Yksi vuosi on vielä sopimusta jäljellä. On hyvä paikka ottaa isoa roolia IFK:ssa, kehittyä rauhassa pelaajana ja myös ihmisenä, Lundell sanoo.

Lundell on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut voittaja. Nuorukainen on ehtinyt voittaa urallaan jo MM-kultaa sekä alle 18-vuotiaiden, että alle 20-vuotiaidenkin puolella.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!