Sportsnet: NHL-seura ongelmissa: valmentajan sopimus katkolla ikävään aikaan – ”Harkitsee kieltäytyvänsä palaamasta”

© Kuva: Getty Images

NHL-leirit eivät ole jatkumassa vielä hetkeen.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman arvelee, että NHL-leirit saattavat jatkua vasta heinäkuussa. Itse pelien jatkumisesta ei ole sen sijaan vieläkään päätöksiä.

– Uskon, että NHL:n harjoitteluleirit jatkuvat vasta heinäkuussa. Pudotuspelimuodon (24 joukkuetta) kehittämisen lisäksi näyttää siltä, ​​että NHL ja pelaajayhdistys pyrkivät mukauttamaan kalenteria kauden tärkeimpien päivämäärien osalta. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajien sopimuksia jatketaan siihen asti, kun kausi päättyy, Friedman kertoo.

Normaalissa tapauksessa viimeistä sopimuskauttaan pelaavien pelaajiien sopimukset päättyisivät 30. kesäkuuta. Sama koskee myös valmentajia ja seurapomoja, joka voikin tuottaa joillekin seuroille ongelmia.

– Sopimuksia on mahdollista jatkaa, mutta voi syntyä tilanteita, kun henkilö ei haluakaan tehdä niin. On ainakin yksi valmentaja, jonka sopimusta ei ole uusittu kauden aikana – ja tämä harkitsee kieltäytyvänsä palaamasta takaisin, toimittaja paljastaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.