Yllätyssiirto edessä? Henrik Lundqvistilta vihjaileva paljastus

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin maalivahdin Henrik Lundqvistin tulevaisuus on noussut jälleen puheeksi.

Osa uskoo, että jättimäistä 8,5 miljoonan dollarin palkkaa nauttivaa ruotsalaista ei nähtäisi enää ensi kaudella Rangersin väreissä.

Nyt jopa Lundqvist itse on antanut pientä vihjailua, että pelit voisivat jatkua hänen kasvattiseuransa Frölunda HC:n riveissä.

– Ymmärrän, että Frölundassa pelaavaa veljeäni Joelia on jo painostettu tästä asiasta. Mutta en ole koskaan sanonut, etten olisi palaamassa Ruotsiin. Kaikelle on aikansa. Minulla on kuitenkin vielä NHL-sopimusta jäljellä, joten ajattelin viedä sen loppuun asti. Sen jälkeen katson miten asiat menevät, Lundqvist kertoo ruotsalaislehti Aftonbladetille.

38-vuotiaan Lundqvistin NHL-ura on menossa uhkaavaan suuntaan. Tällä kaudella legendaarinen maalivahti pääsi pelaamaan vain 30 ottelua, joissa hän koppasi kiekkoja vaatimattomalla 90,5 prosentin varmuudella.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!