NHL-toimittaja: Henrik Lundqvist aika New Yorkissa on ohi – Rangers päätymässä radikaaliin ratkaisuun

© Kuva: Getty Images

Ruotsalaislegenda Henrik Lundqvistin aika New Yorkissa on tulossa päätökseen, jos NY Postin sisäpiiritoimittaja Larry Brooksia on uskominen.

Brooksin mukaan venäläiset Igor Shestjorkin ja Aleksandr Georgijev ovat ajaneet Lundqvistin ohi maalivahtien arvojärjestyksessä, joten Rangersillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin näyttää ovea seuraikonille.

– Rangers on tehnyt päätöksensä. Tämän takia en näe Lundqvistin pelaavan sopimuksen viimeistä vuotta. Mielestäni Shestjorkin-Lundqvist -kaksikko olisi toiminut hyvin, mutta seurajohto ei uskonut tähän. Sen takia Lundqvistin sopimus ostetaan ulos. Vielä ei ole mitään tietoa siitä, että jatkaako Lundqvist uraansa muualla vai haluaako hän lopettaa kokonaan. Tuskin hän itsekään tietää vielä, mitä haluaa tehdä ensi kaudella, Brooks avasi kolumnissaan.

38-vuotias Lundqvist tienaa ensi kaudesta massiivista 8,5 miljoonan dollarin palkkaa. Ruotsalainen pelasi tällä kaudella 30 ottelua vaatimattomalla torjuntaprosentilla 90,5.

LUE MYÖS: Sami Helenius muisteli NHL-uransa hurjinta tappelua: ”Sieltä tuli isän kädestä – Niinimaa huusi, että älä nouse”

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!