Mikko Rantanen paljastaa: Tässä on viihdyttävin suomalaiskiekkoilija – ”Aikamoinen persoona”

© Kuva: Getty Images

Koronaviruspandemian vuoksi keskeytyneen NHL-kauden myötä sarjan pelaajat ovat asettuneet omille tahoilleen odottelemaan tilanteen kehittymistä.

Neljä suomalaispeluria, Aleksander Barkov, Miro Heiskanen, Roope Hintz, sekä Mikko Rantanen, vastailivat torstaina kysymyksiin NHL.comin medialle järjestämässä videopuhelussa.

Nelikko pääsi kertomaan oman mielipiteensä muun muassa siihen, ketä suomalaiskiekkoilijaa he pitävät kaikkein viihdyttävimpänä persoonana.

Barkov latasi heti kolme nimeä.

Ville Nieminen on yksi. Esa Tikkanen ainakin yksi. Tietysti Leo Komarov kuuluu siihen. Noista kolmesta jos sellaisen agitaattorin valitsisi, niin Esa Tikkanen, Florida Panthers-kapteeni totesi.

Barkovin ryhmällä on lyödä pöytään viihdyttävyyden lisäksi myös menestystä, sillä Tikkanen on peräti viisinkertainen Stanley Cup-voittaja ja Nieminenkin on nostellut himoittua kannua kertaalleen.

Dallas Stars-puolustaja Heiskanen oli samoilla linjoilla, mutta otti mukaan myös Liiga-väriä.

– Varmaan Tiki itselläkin aika korkeella siinä. Tietysti Juhi (Juhamatti) Aaltosen kanssa pelasin kauden, aika viihdyttävä persoona ja pelaaja.

Rantasen valinta kohdistui viime kevään maailmanmestariin.

– Täytyy varmaan sanoa Jokereista Veli-Matti Savinainen. Aikamoinen persoona. Tulee kaikenlaista juttua.

Hintzin tarjous oli puolestaan melkoinen kulttipelaaja.

– Sanon Siim Liivik. Se on aika viihdyttävä jäällä ja jään ulkopuolella. Tuli puoli kautta pelattua sen kanssa ja istuin kopissa vieressä. Oli aikamoista, Stars-laituri totesi pari viimeistä kautta monikansallisen EBEL-liigan Klagenfurter AC:ssa pelanneesta Liivikistä.

LUE MYÖS: Barkovilla selkeä valinta NHL:n historian aliarvostetuimmaksi suomalaiseksi – Rantanen komppaa: ”Joku 1200 peliä, eikä kukaan hirveästi puhu”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.