NHL-faneja hemmotellaan! Ikimuistoisimmat Stanley Cup -finaalisarjat katsottavissa pian toiveuusintoina

© Kuva: Getty Images

NHL:n tv-oikeudet Suomessa omistava Viaplay aikoo vastata NHL-fanien lätkätyhjiöön ensi viikolla näyttämällä Viasat Jääkiekon ja Viaplayn suoratoistopalvelun kautta toiveuusintoina kokonaisia Stanley Cupin finaalisarjoja eri vuosilta sarja per päivä -periaatteella.

– Olemme saaneet katsojiltamme valtavasti toiveita vanhoista otteluista, joten vastaamme toki huutoon. Keräsimme kokonaisia finaalisarjoja NHL-historiasta ja ensi viikolla tulee finaalisarjoista ensimmäinen rypäs päättyen viikonloppuun, jonka aikana nähdään tuoreimmat 3 finaalisarjaa suomeksi selostettuna, NENT Group Finlandin jääkiekkotuottaja Iiro Harjula paljastaa.

Ottelusarjojen aikataulut näet alta.

Ma 30.03. 1996 Florida Panther – Colorado Avalanche
Ti 31.03. 1999 Buffalo Sabres – Dallas Stars
Ke 01.04. 2004 Calgary Flames – Tampa Bay Lightning
To 02.04. 2015 Chicago Blackhawks – Tampa Bay Lightning
Pe 03.04. 2017 Nashville Predators – Pittsburgh Penguins
La 04.04. 2018 Vegas Golden Knights – Washington Capitals
Su 05.04. 2019 Boston Bruins – St. Louis Blues

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!